Избрани Новини

Задържаха петима от Санданска община за дрога

По случаите са образувани досъдебни производства

Наркотични вещества са иззети от служители на РУ - Сандански.

Вечерта на 27 ноември те спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 18-годишен младеж от с.Ново Делчево. В колата бил и 17-годишен младеж от същото село. При инспекцията полицоите открили в превозното средство цигара и суха тревиста маса с общо тегло 0,62 г канабис.

Същата вечер в село Вълково служители на РУ- Сандански спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 21-годишен мъж от Сандански. С него пътували и още двама младежи на 20 и 26 години. При извършената проверка в автомобила са открити два найлонови плика със суха тревиста маса с общо тегло 111 грама. Петимата са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа, а по случаите са образувани досъдебни производства по чл. 354А от НК.

На 28 ноември около 11.30 часа било предприето претърсване на къща в с.Левуново. В спалнята на дома, обитаван от 20-годишен мъж, полицаите намерили два найлонови плика с общо тегло 6,02 г суха тревиста маса. При полевия тест веществото е реагирало положително на канабис. Работата по случая продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов