Избрани Новини

34 са новите случаи с коронавирус в област Кюстендил

Трима са починали през изминалото денонощие

34 са положителните случаи с коронавирусна инфекция в област Кюстендил през изминалото денонощие, съобщават от Областния кризисен щаб. Взетите и изпратени за изследване проби през вчерашния ден са общо 129, като резултати от тях се връщат до 48 часа.
В община Кюстендил новозаразените лица са 24, в Дупница – 5, в Бобов дол – 2, в общините Рила, Кочериново и Трекляно има по един нов случай.

В Ковид отделението на Общинската болница в Дупница са хоспитализирани 28 лица. Един от пациентите продължава да бъде интубиран и в критично състояние, а шестнадесет други са на кислород.

В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски 2003“ - Дупница са хоспитализирани 37 души. Двама от тях са на интензивно лечение, по-голяма част от останалите пациенти са на кислород.

Към днешна дата 73 лица са настанени в Ковид отделението на болницата в Кюстендил. Двама души от тях са интубирани, друго лице е в критично състояние, останалите пациенти са в тежко и средно тежко състояние.

Трима души, с положителни тестове за коронавирусна инфекция, са починали през изминалото денонощие – мъж на 75 г. от община Дупница, 52-годишен мъж от община Сапарева баня и жена на 57 г. от община Кюстендил. Лицата са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)