Избрани Новини

Община Сандански е номинирана за "Туристическа община на годината"

Министерството на туризма обяви началото на петите годишни награди на туризма

Министерството на туризма обяви началото на петите годишни награди на туризма за 2020 година.

В конкурса участват голяма част от българските общини, за които туризмът е един от водещите отрасли. Макар сложна и изпълнена с предизвикателства и изпитания година, министерството ще отличи туристическите общини с добри практики и устойчива политика за туризма през последните 12 месеца.

Община Сандански е номинирана в една от най-важните категории за специална награда на конкурса – Туристическа община на 2020 година.
Всеки, който желае да подкрепи общината, може да гласува с кликване върху https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-obshtina/ и маркиране на община Сандански. Може да се гласува еднократно за един участник в рамките на една категория. Онлайн гласуването ще приключи на 7.12.2020 г. в 23:59 ч.

Днес туризмът е един от най-сериозно засегнатите сектори от икономиката ни. Но въпреки сложната здравна и социално-икономическа обстановка, санданчани вярват, че заедно с обединени сили, ще се справят с предизвикателствата и Сандански отново ще бъде любимо и предпочитано място за отдих и туризъм на всички негови многобройни гости и приятели, дошли отблизо и далеч.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов