Община Сандански е номинирана за "Туристическа община на годината" - blagoevgrad.utre.bg

Община Сандански е номинирана за "Туристическа община на годината"

02 декември 2020, 12:30 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Сандански

Министерството на туризма обяви началото на петите годишни награди на туризма

Министерството на туризма обяви началото на петите годишни награди на туризма за 2020 година.

В конкурса участват голяма част от българските общини, за които туризмът е един от водещите отрасли. Макар сложна и изпълнена с предизвикателства и изпитания година, министерството ще отличи туристическите общини с добри практики и устойчива политика за туризма през последните 12 месеца.

Община Сандански е номинирана в една от най-важните категории за специална награда на конкурса – Туристическа община на 2020 година.
Всеки, който желае да подкрепи общината, може да гласува с кликване върху https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-obshtina/ и маркиране на община Сандански. Може да се гласува еднократно за един участник в рамките на една категория. Онлайн гласуването ще приключи на 7.12.2020 г. в 23:59 ч.

Днес туризмът е един от най-сериозно засегнатите сектори от икономиката ни. Но въпреки сложната здравна и социално-икономическа обстановка, санданчани вярват, че заедно с обединени сили, ще се справят с предизвикателствата и Сандански отново ще бъде любимо и предпочитано място за отдих и туризъм на всички негови многобройни гости и приятели, дошли отблизо и далеч.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета