Избрани Новини

Юлиян Попев се завърна в "Пирин"

Той е лидер в защитата и сърцат футболист

Бившият капитан на Пирин (Благоевград) Юлиян Попев се завърна в Пирин. За последно Попев се състезаваше за отбора на Струмска слава. Защитникът изкара няколко успешни години с екипа на “орлетата” между 2004 и 2011, а след това между 2013 и 2018 отново бе част от  отбора. в и характерен носител на “пиринския дух”.

“Щастлив съм, че отново съм в Пирин. Ще помогна с каквото мога за завръщането на отбора в елита. Познавам се с повечето момчета, което ми помогна бързо да навляза в атмосферата. Надявам се, че ще имаме много успехи”, заяви опитният бранител при завръщането си в клуба.

„Много съм доволен, наблюдаваме го още от миналия сезон, когато бе в Септември. Тренира отлично, не се нуждае от допълнителни напътствия. Мисля, че определено ще подсили нашия отбор. Щастлив съм, че е тук. Отлично попълнение е, нямам търпение да започнем съвместна работа.

На 100 процента се нуждаем от такъв играч. Харесвам опитните футболисти. Той има достатъчно мачове, играл е в добри отбори.

Той е бивш играч на Пирин. Както казах и преди, искам да привличаме играчи, които да ни подсилят и да внесат качество в отбора. Той определено отговаря на тези изисквания“, заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни при представянето на Попев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов