Фийни: “Отиваме с нагласата да вземем нужния ни резултат - blagoevgrad.utre.bg

Фийни: “Отиваме с нагласата да вземем нужния ни резултат

03 декември 2020, 15:31 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ФК "Пирин"

Утре "Пирин" играе срещу "Струмска слава" в Радомир

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели очакванията си за последния двубой от есенния дял на шампионата, който е в петък, 4 декември, срещу Струмска слава в Радомир.
„Ще бъде труден мач. Те имат добри резултати у дома. Не искам да проявявам неуважение към съперника, но в случая е по-важно как ние ще проведем мача. Фокусирани сме върху нашето представяне и момчетата са готови и концентрирани.

Знаем, че това е последният мач преди паузата. Отиваме с нагласата да вземем нужния ни резултат. Намираме се в добра форма, всъщност резултатите потвърждават това. Разбира се, не бива да се осланяме на резултатите, защото във футбола те се променят бързо.

Към момента момчетата са в добро състояние заради успешните игри в последните мачове. Трябва да продължим в този дух. Въпреки някои проблеми, които имаме, мисля, че на 100 процента сме готови за предстоящия двубой.

Малко съжалявам, че първенството свършва сега, защото набрахме инерция. Целта, която ще преследваме в предстоящия мач? Пълният актив от точки, разбира се“, заяви Уорън Фийни.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета