Избрани Новини

Майката на убитите деца в Сандански не си спомня момента на убийството

Районният съд отложи за 17 декември делото за домашно насилие срещу бащата

Районният съд в Сандански отложи за 17 декември делото за домашно насилие срещу Георги Трайков, баща на убитите Васил на 5 години и 3-годишната Ивон, съобщи БНТ.

За убийството им е обвинена и задържана майката Кристина Дунчева. Именно тя е завела делото срещу Георги Трайков. Днес Кристина не присъства на заседанието на съда, а беше представлявана от адвоката й Маньо Алексиев.

В съда не дойде и бащата на убитите деца Георги Трайков. По молба на адвоката му делото за домашно насилие беше отложено заради нередовно призоваване на Трайков.

След заседанието адвокатът на Кристина Дунчева Маньо Алексиев каза, че преди дни е разговарял отново с нея, като тя е проговорила за деня на убийството.

"Тя има представа вече какво се е случило - че децата ги няма. Разказваше, отговаряше съвсем нормално, адекватно на въпросите с прекрасна памет и спомени за миналото до момента на деня на убийството на децата. Заявява, че до 10.00 ч., когато е имала поредния скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, оттам нататък обаче й се губи всичко. Споменът й е, че вратата се разбива, нахлуват хора, чува викове, писъци и така нататък, но нищо конкретно не заявява, не споделя. Казва, че няма спомен", заяви адвокат Алексиев.  



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)