Избрани Новини

Д-р Мименов, кмет на Сатовча: Нека доброто продължи!

Набират средства за деца-сираци и деца с увреждане до 16 годишна-възраст

Въпреки трудното време и тежките дни, в които живеем, свързани с разпространението на COVID-19 на територията на община Сатовча, страната и целия свят, да бъдем заедно и да си помагаме, както и досега. Нека доброто продължи и се включим в инициативата на Общинска администрация – Сатовча за набирането на средства за деца-сираци и деца с увреждане до 16- годишна възраст от общината.
Пандемията определено промени хората и света около нас. Всички ние разбрахме, че не трябва да приемаме всичко за даденост, че от нас самите зависи не само нашият живот, но и живота на нашите близки, приятели и познати.
Може би по-осъзнато разбрахме, че сме зависими един от друг, не само, че може да се заразим един от друг, но и че трябва повече от всякога да си помагаме един на друг, да проявим повече разбиране към проблемите на хората, да си помагаме в трудни моменти, да бъдем заедно и в добро и лошо.
Тази кампания ще бъде различна, без организиране на масови мероприятия, но всеки желаещ да бъде част от инициативата може да дари средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация - Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка: Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012 Код на вид
плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF
Както всяка година, като инициатор на кампанията призовавам всеки, който има възможност да помогне, да бъде част от инициативата, да бъде съпричастен в каузата, за да успеем и тази година да зарадваме домовете на тези от нас, които имат най-голяма нужда както от морална, материална, така и от парична подкрепа. Да бъдем отново причината тези семейства да бъдат по-спокойни за утрешният ден, да стоплим сърцата и душите им.
Да бъдем заедно и в трудните моменти! Включете се в инициативата!
Бъдете благодетел! Бъдете част от доброто! - призовава иницаторът на кампанията кмет на Община Сатовча Арбен Мименов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)