Избрани Новини

36 са новите случаи на коронавирус в Кюстендилска област

През изминалото денонощие има починали трима души

Новите положителни случаи с Ковид-19 за изминалото денонощие в област Кюстендил са 36. В община Кюстендил заразените с инфекцията лица са 25, в Кочериново – 5, в Дупница – 3, а в общините Бобов дол, Бобошево и Рила има само по един нов случа. Взетите и изпратени за изследване проби през вчерашния ден са общо 87, като резултатите от тях стават ясно до 48 часа.
Към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил са хоспитализирани 71 лица. Трима от тях са на интензивно лечение, останалите пациенти са в тежко и средно тежко състояние.
В Ковид отделението на Общинската болница в Дупница към този час са хоспитализирани 31 души. От тях 16 са на кислород и в по-тежко състояние.
37 са и към днешна дата настанените за лечение пациенти в МБАЛ „Св.Иван Рилски 2003“ –  Дупница. Повече от половината пациенти са в тежко състояние.
През изминалото денонощие има починали трима души. Това са жена на 73 г. и двама мъже – 75 г. и 68 г. Лицата са от община Кюстендил и са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов