Избрани Новини

Одобрени за финансиране са първите 208 заявления на автобусни превозвачи

Одобрените до момента заявления са на обща стойност близо 14 милиона лева.

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията одобри за финансиране първите 208 заявления на автобусни превозвачи, от първата оценителна сесия по процедурата „Подкрепа за малки и средни предприятия, извършващи автобусни превози, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Одобрените до момента заявления са на обща стойност близо 14 милиона лева.

В максимално кратки срокове министерството ще пристъпи към сключване на договорите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с одобрените кандидати. Допълнително ще бъдат публикувани резултатите от оценката на останалите заявления от първата сесия, работата по които продължава.

Продължава работата и по втората оценителна сесия, предстои списъците с одобрените участници да бъдат публикувани. Двете сесии включват 639 проектни предложения, подадени в определените срокове.

Списъците от първата оценителна сесия са публикувани на: https://www.mtitc.government.bg/bg/category/1/mtits-odobri-za-finansirane-purvite-208-zayavleniya-na-avtobusni-prevozvachi.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов