Избрани Новини

Правителството отпусна 17 млн.лв. допълнителни средства за общините в Благоевградска област

Със средствата ще се реализират важни проекти в различни населени места

Правителството на Борисов отпусна днес близо 17 млн.лв. допълнителни средства за общините в Благоевградска област. Със средствата ще се реализират важни проекти за жителите на различни населени места от областта.
6 900 000 лв. са осигурени за ремонт на уличната мрежа в община Банско. Средствата ще се изразходват за доизграждане на ул.„Глазне” в Банско, както и за реконструкция на улиците „Пирин” и „Тодор Каблешков”. В Добринище с отпуснатите средства ще се реконструират улиците „Александър Стамболийски” и „Паисий Хилендарски”. От общата сума 2 300 000 лв. ще се изразходват за ремонт на улици и в другите населени места на общината.
По бюджета на Община Гоце Делчев са преведени 600 000 лв. за закупуване на апаратура за Отделението по кардиология на МБАЛ „Иван Скендеров”.
Община Петрич ще получи 2 000 000 млн. лв. за реконструкция на уличната мрежа и прилежащата техническа инфраструктура за различни населени места от общината.
Община Разлог получава 1 480 000 лв. също за ремонти и реконструкция на улици в населени места от общината.
На община Сандански с днешното решение на Министерския съвет са отпуснати 4 000 000 лева. Със средствата ще се извърши реконструкция на общински път BLG1240 от пътен възел Сандански на автомагистрала „Струма” до кръстовище с гл.път Е-79 на входа на града.
2 000 000 лв. са осигурени за ремонт на уличната мрежа в община Симитли.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)