Избрани Новини

Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев дари 100 кг месо на болницата в Гоце Делчев

Многопрофилната болница в Гоце Делчев обслужва 4 общини

Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партийната структура в Банско Александър Мацурев дари 100 кг телешко месо на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев.
„От директора на болницата д-р Петър Филибев разбрах, че медицинското заведение е снабдено с всички необходими медикаменти, предпазни средства и дезинфектанти и тъй като имат кухня, в която приготвят храната за пациентите и медиците, реших, че ще съм най-полезен, ако даря хранителни продукти”, коментира Александър Мацурев.
Народният представител заедно с общинския ръководител на ГЕРБ-Гоце Делчев Никола Джингаров вече са направили необходимата организация, за да се достави днес месото в кухнята на МБАЛ „Иван Скендеров“.
„Всички знаем, че в момента болниците и медиците ни са под голям натиск. Многопрофилната болница в Гоце Делчев обслужва 4 общини - Гоце Делчев, Сатовча, Хаджидимово и Гърмен, а напоследък и жители на Доспат и Пазарджишко, затова всеки от нас трябва да помага с каквото може”, каза още Александър Мацурев. Той обяви, че след срещата с директора на болницата д-р Петър Филибев има добри новини - през последната седмица се отчита спад на заболеваемостта в района.
„Искрено се надявам тенденцията за намаляване разпространението на COVID-19 да се запази, а това зависи от личната отговорност на всеки от нас. Поздравявам лекарите за героизма и всеотдайността в грижите към пациентите”, сподели народният представител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов