Избрани Новини

Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил

Той ръководи и развива успешно дългогодишен семеен бизнес

Даниел Данчев е новият областен координатор на Политическа партия ГЕРБ в област Кюстендил. Той е утвърден за поста с решение на Изпълнителната комисия на партията от началото на тази седмица. Данчев поема позицията от досегашния областен координатор Виктор Янев, който ръководи структурата от началото на 2019 г.

Новият председател на политическата сила в Кюстендилско е роден на 24.04.1976 г. Завършил е „Финанси“ в Стопанска академия „Димитър А.Ценов“, Свищов. Към момента е докторант в същия университет. Даниел Данчев ръководи и развива успешно дългогодишен семеен бизнес.„Благодаря за гласуваното доверие, ще работя с всички сили, за да го оправдая“, заяви от своя страна Данчев. „Добрите резултати, постигнати до този момент, само ме мотивират да работя неуморно и да дам всичко от себе си. Вярвам, че с качествения екип, който е създаден, ще продължим да надграждаме и да работим в отлична кондиция“, посочи новият координатор на политическата сила в Кюстендил.

„Благодаря на всички приятели и колеги от ГЕРБ в областта – членове, симпатизанти, съветници, кметове, общински координатори и народни представители за съвместната работа, подкрепата и разбирателството досега. Вие сте един подготвен екип, с който постигнахме добри резултати. Оставям структурата в добри ръце. Сигурен съм, че Даниел Данчев ще се справи с отговорната задача“, коментира Виктор Янев.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ благодари на Виктор Янев за работата и добрите резултати, постигнати на последните избори, и пожелава успех на новия координатор Даниел Данчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов