Избрани Новини

След пожара в Белица: Жестовете, които се помнят с благодарност

С помощта на хората и фирми от общината и областта строежът се вдигна

„С благодарност винаги ще споменаваме дарителите, които помагат при възстановяване на къщичката ни след големия пожар “, коментират развълнувани семейство Ваня Велчова и Стефан Гроздин. „Никой не очаква такова нещо да му се случи, но се случва. Със средствата, които получихме от добри хора и с малкия кредит, който изтеглихме от банката, построихме две стаички, но стигнахме дотук. Ще се оправят работите, знаем, затова искаме да благодарим на всички хора, които се отзоваха и ни помагат“, споделят развълнувани двамата съпрузи.
„Благодарим на кмета Радослав Ревански, който веднага се разпореди и изпрати техника за изхвърляне на строителните отпадъци със средства от общината, на ДГС-Белица, на хората с големи сърца Вълко Саев и сестра му Христина Хайнрих, които донесоха добра парична сума. На хората от Белица, Елешница и от няколко села на община Гоце Делчев, които ни донесоха нова печка, телевизор, завивки, дрехи за децата, хранителни продукти и малки парични суми, дадени от сърце. Няма да забравим неподправената добрина и човечност“, развълнуван споделя Стефан.
Да припомним, че на 19.11.2020 около 23.45 ч. от късо съединение на електрическата мрежа  пламва къщата на Магдалена Лефтерова, в която от години живее младото семейство Иванка Велчова и Стефан Гроздин с двете си деца на 7 и 13 години. При развихрилия се пожар на скоро ремонтираната къща, тя изгаря до основи с цялата покъщнина, както и плевнята, разположена в близост до нея.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов