Избрани Новини

За три дни - три ПТП-та с шестима ранени в Благоевградска област

Пробите за наличие на алкохол на водачите са отрицателни

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП през уикенда:

- На 11.12. около 14:30 часа на ПП1 Е-79 между Петрич и Сандански товарен автомобил „Рено“ с прикачено ремарке, излизайки от района на бензиностанция и завивайки надясно, е отнел предимството и е допуснал ПТП с лек автомобил „Роувър“ с 50-годишна водачка от с.Генерал Тодоров. С натъртвания в областта на главата е пострадала водачката на лекия автомобил. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- На 12.12. около 13:20 часа на пътя между с.Логодаж и с.Селище лек автомобил „Шкода Фабия“ с 56-годишен водач от Благоевград на ляв завой е предприел маневра изпреварване, при което се е блъснал в насрещно движещ се лек автомобил „Шкода Рапид“ с 34-годишен водач от  Благоевград. В резултат на удара лекият автомобил „Шкода Рапид“ е излязъл вляво, а лекият  автомобил „Шкода Фабия“ вдясно от платното за движение. Пострадали при инцидента са  водачът на лекия автомобил „Шкода Фабия“, който е с фрактура на ляв крак, водачът на лекия автомобил „Шкода Рапид“, който е с охлузвания в областта на главата и пътуващите в него 26-годишна жена, която е с фрактура на лицева скула и натъртвания по тялото и дете на 1 г. и 9 м., което е с охлузване в областта на лявото око. Детето е пътувало в система за обезопасяване, а пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 13.12. около 12:30 часа на заснежен земен път в местността Кадиева поляна, землище на с.Брезница, община Гоце Делчев е станало ПТП, при което 22-годишен мъж от с.Брезница, управлявайки лек автомобил „Сузуки Витара“, загубил контрол над автомобила и попаднал в дупка. С контузия на главата е пострадала 21-годишна пътничка в автомобила. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)