Избрани Новини

Кризисен център за жени и деца - Плевен се нуждае от подкрепа

Центърът има нужда от прахосмукачка, готварска печка и други ел.уреди

Кризисен център за жени и деца - Плевен се нуждае от помощ. За това сигнализираха от Националното сдружение на сираците вя България.

"Добри хора, получихме писмо с молба за помощ и подкрепа от Кризисен център за жени и деца, преживели насилие от град Плевен. Сега осъзнаваме колко страдание и мъка има в живота. Ние, като хора, израснали без родители, знаем колко е важно да имаш семейство и близки, които да те подкрепят. За наше огромно съжаление в този център попадат много хора с тежки съдби, които нямат подкрепата на никой! Молим Ви горещо и с огромно вълнение да помогнем на тези хора в Центъра да имат по-добри условия, да усетят топлина и уют в центъра, който е техен дом сега! Готови сме дори да се откажем от коледните празнични торбички и да пренасочим подкрепата Ви за да помогнем на тези хора!", обърна се към обществеността Слави Михайлов, председател на НССБ, който в момента координира инициативата "Коледа за всяко дете".

Центърът има спешна нужда от прахосмукачка, готварска печка, тостер, ел.кана за вода и други уреди. За повече информация се свържете с директора на Центъра г-н Николай Дамяновски на телефон: 0887 39 82 56.

"Силно се надяваме да Ви докоснат съдбите на хората постъпили в центъра, така както ние го усетихме и да не останете безразлични и да помогнете! Вярваме, че все още доброто съществува и има много хора с големи сърца, които ще дарят радост на нуждаещите се! Благодарим Ви от сърце!", заяви още Слави Михайлов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов