Избрани Новини

Зимният сезон в Банско започва

Вижте кои съоръжения и писти работят

Сезонът в Банско започва днес. Лекото закъснение тази година е компенсирано с перфектни условия и много естествен сняг във високата част на ски зоната.

Пистите, които работят, са: Плато 1 и 2 (№3 и №11), Бъндерица (№2), Балканиада (№4) до Междинна станция на Лифт Б1 и Б2, Юлен (№8) и Коларски път (№1).
Следните съоръжения са отворени в самото начало на сезона: лифт Шилигарника, лифт Плато, лифт Бъндерица 1 и 2, детска котва, шест седалков Коларски път, паничка Бъндеришка поляна, пътечка Бъндеришка поляна и кабината.

Поради обилните снеговалежи операторът предупреждава, че има лавинна опасност от самото начало на сезона и препоръчва практикуването на зимни спортове да се извършва само в рамките на обозначените и обработени писти!
В ски зоната са отворени алпийските барове на Бъндеришка поляна и Шилигарника, където гостите ще могат да си закупят топли напитки, но няма да могат да ги консумират там.

Поради епидемиологичната обстановка в страната, екипът на Юлен АД моли всички гости на ски зоната в Банско да спазват разпоредбите и указанията на персонала.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов