Избрани Новини

DJ Tissue вдъхва надежда с новите си музикални проекти (видео)

Влезе в класацията TOP VOTES на френски сайт за промотиране на нова музика

В началото на декември беше официалната премиера на два сингъла от DJ Tissue /Тишо/ - “On The Road Again” и  “On The Road Again For Christmas”. Първоначално коледната версия е част от първия сингъл, но по предложение на продуцентите е отделена в самостоятелен сингъл със специална обложка. Така се оказва, че двата сингъла излизат заедно, информира БНР.

„Песента излезе официално на 2 декември, а още на 3-ти декември влезе в класацията TOP VOTES на френския сайт за промотиране на нова музика PROMOCLUB. Вече се намира на 18-та позиция“, обяснява Тишо.

Оригиналната композиция е с кънтри мотив и риф на китара и е вдъхновена едновременно от записи на Уили Нелсън и Avicii. Всъщност идеята за създаването й се ражда през октомври, когато Тишо и актьора Ники Станоев пътуват из България с Националния рибен фестивал, организиран от Министерството на земеделието.

По време на пътуването са заснети и някои от кадрите за видеото към сингъла.

Надеждата на Тишо е, че текстът на “On The Road Again” ще вдъхне кураж на отчаяните от пандемията и ще им припомни, че лошото ще мине и отново ще настъпи време за пътувания и прекрасни моменти. „Трябва да имаме вяра, няма начин човечеството да не може да се пребори с тази пандемия“, казва популярният музикант.

„В момента готвим нов ремикс на група "Атлас", нова песен на дует "Перфект" и нов сингъл на "Бисквитките“, допълва Тишо.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов