Избрани Новини

Дариха с топъл обяд лекари от МБАЛ - Благоевград

През последните месеци болницата е сред най-натоварените лечебни заведения в страната

Дарение от над 50 обедни менюта получиха медиците от най-пряко срещаните с Covid-19 отделения в благоевградската болница. Инициативата и доставката бе организирана от международната компания за поръчка и доставка на храни и стоки foodpanda. За приготвянето на топлия обяд за лекарите и медицинския персонал се погрижи екипът от ресторант „Ларго“. В менюто бе включена топла супа, основно ястие и десерт.
През последните месеци болницата в Благоевград е сред най-натоварените лечебни заведения в страната и всеки жест към тях е проява на благодарност за отдадеността на лекарите в условия на пандемия.
foodpanda е компания, която не за първи се включва и организира доставка на храна до лечебни заведения, като досега това се случваше предимно в София. МБАЛ - Благоевград е първата болница извън столицата, която получи храна от foodpanda и ресторант Ларго, с надеждата да вдъхнат сили и вяра на родните медици.
„Вярваме, че всеки малък жест и проява на внимание е ценен подарък и повод за усмивки на лицата на хората на първа линия в борбата с коварната болест и призоваваме всеки, който има възможност, да избере „своя начин за подкрепа“ - споделиха от foodpanda.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)