Избрани Новини

Кметът на Петрич: Да бъде здрава и успешна 2021 година!

Убеден съм, че единни ще успяваме все по-категорично да развиваме община Петрич, заяви Бръчков

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков поздрави съгражданите си по-случай Новата 2021-ва година:
Уважаеми жители на община Петрич,
Изпратихме трудна за всички година – година с много предизвикателства и перипети, но и година на важните решения, които трябваше да вземем. Изправихме се пред неочаквана ситуация, която промени ежедневния ход и наложи спешни реакции в името на най-важното – живота!
Положихме максимални усилия, за да гарантираме адекватно на Ковид- обстановката здравеопазване с цялата отговорност като местна власт насочихме ресурс за доброто лечение на пациентите, обезпечавайки болницата с необходимата допълнителна апаратура. Не направихме компромиси именно с човешкото здраве! Благодарност към нашите медицински специалисти – лекари, медицински сестри, санитари, които денонощно бяха на работните си места и направиха и невъзможното, за да спасяват! Морално сме длъжни да се поклоним и да изразим своето уважение към тях!
Успяхме да привлечем сериозно външно финансиране и да продължим да подобряваме условията за живот в нашата община – града и селата. Прецизирахме до последния момент приоритетите в дневния ред на 2020 година и реагирахме, където беше наложително.
Винаги има какво още да се направи, но съм убеден, че единни ще успяваме все по-категорично да развиваме община Петрич!
Нека трудните моменти останат в 2020 година! Нека новата година бъде изпълнена с радост и надежда, благоденствие и късмет!
Да бъде здрава и успешна 2021 година!


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов