Избрани Новини

В Кюстендил зарята на жителите конкурираше тази на Общината

Планинските спасители от Дупница тръгнаха да търсят двама туристи

Повечето кюстендилци посрещнаха 2021 година у дома - с близките и приятелите, а по кварталите и жилищните кооперации бяха си организирали 15-минутна заря, която конкурираше тази на Общината на централния площад, предаде БНР. 

Продавачката в църковния магазин пред централният храм "Света Богородица" сподели за БНР очакванията си от новата година:

"С много надежди, за по-хубаво, за много здраве, много успехи, да отминат всички проблеми на целия народ и нека всички да бъдем живи и здрави, да бъде благополучна".

Не мина и без инциденти. Пиратка е запалила необитаем апартамент в блок в квартал "Запад" в Кюстендил. Няма сериозни щети. В заведение в ромския квартал "Изток" новогодишното тържество продължи цялата нощ при не толкова спазване на противоепидемичните мерки. 

Планинските спасители от Дупница прекъснаха новогодишната си среща на Седемте езера и тръгнаха да търсят двама туристи, загубили се при раздела в Рила. По-късно двамата младежи успяха сами да стигнат и да нощуват в хижа "Иван Вазов". 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)