Избрани Новини

Горя къща в Петрич

Причината е небрежност при боравене с открит огън

За периода от 08:00 часа на 4.01. до 08:00 часа на 5.01. в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани  16 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 3 пожара. С преки материални щети са възникнали 2 пожара. Извършени са 13 спасителни дейности. 

Вчера около 18:03 часа е получен сигнал за пожар в къща в Петрич. Погасен е от екип на РСПБЗН-Петрич. При инцидента е засегнато домашно имущество и са опушени стени. Причината е  небрежност при боравене с открит огън.

Вчера около 22:15 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „БМВ“, паркиран в района на ул.“Цанко Церковски“ в Благоевград. Погасен е от екип на РСПБЗН-Благоевград. Унищожено е купето на автомобила. Счупен е стъклопакет и е опушена фасадата на учебно заведение. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

В резултат на проливния дъжд през изминалото денонощие на територията на областта екипите на РДПБЗН- Благоевград са реагирали на 8 сигнала за отводняване и 4 сигнала за отстраняване на паднали дървета.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов