Избрани Новини

Депутатът от ГЕРБ Александър Мацурев с благодарствен плакет от община Банско

Наградата е за оказаната помощ по време на пандемията от COVID-19

Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партийната структура в Банско Александър Мацурев получи от кмета на община Банско Иван Кадев благодарствен плакет за оказаната помощ по време на пандемията от COVID-19. „С благодарност от гражданите на община Банско за голямото сърце, съпричастността и оказаната помощ”, е изписано на плакета.

От началото на пандемията Александър Мацурев организира и проведе редица благотворителни акции, направи дарения от консумативи, необходими за болници, училища, обществени сгради, организира и проведе благотворителни акции в помощ на хора в нужда, както и за даряването на кръвна плазма.

„Първият удар на пандемията у нас усетихме в Банско още пролетта. Новите правила на живот бяха трудни за всички. Необходими бяха консумативи, трябваха доброволци. После дойде и нуждата от плазма. Заедно, успяхме да осигурим всичко това, защото бяхме екип. Този плакет е за всички, които бяха съпричастни и помогнаха за реализирането на всички благотворителни инициативи. Благодаря им за всеодайността”, коментира народният представител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов