Избрани Новини

Премиерът в Добринище: На близо 140 деца сме осигурили отлични условия за обучение (видео)

С 300 000 лв. бе направен ремонт на двора и сградата на ОУ "Св.Климент Охридски“

"Инвестициите, които правим в образованието и развитието на населените места, се виждат ясно в Добринище и Банско", заяви премиерът Борисов в ДоБринище по време на посещението си в града.
"През декември отпуснахме на община Банско близо 7 млн.лв. за ремонт на уличната мрежа. С част от тези средства в Добринище ще се реконструират улиците „Александър Стамболийски” и „Паисий Хилендарски”.
2,4 милиарда лева сме дали за образование в рамките на мандата. Преподавателите в ОУ „Св.Климент Охридски“ в Добринище са доволни от двойното увеличение на учителските заплати. Когато те са мотивирани, а за децата има модерни условия за обучение - образованието у нас ще се развива", допълни премиерът.

"С 300 000 лв. бе направен ремонт на двора и сградата на ОУ „Св.Климент Охридски“ в Добринище и се изгради спортна площадка. Ремонтиран е и физкултурният салон. Тук учат близо 140 деца, на които със съдействието на местната власт сме осигурили отлични условия за обучение.

За ремонт и ново строителство на храмове на Българската православна църква в страната сме отпуснали над 38 милиона през последните години. Църквата „Успение на Пресвета Богородица" в Добринище беше в руини, а вече е възстановена. Без Господ нищо не може да се направи. С Божията и помощ и усилията на лекарите ще преборим пандемията", сподели министър-председателят.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов