Избрани Новини

Борисов провери възстановеното трасе между Гоце Делчев и Банско (видео)

За укрепването на участъка АПИ до момента е осигурила 120 000 лева

„Благодарност на строителите и полицаите, които денонощно работиха по възстановяването на участъка между Гоце Делчев и Банско. Тук вследствие на придошлите води реката подкопаваше пътя“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който посети възстановеното трасе заедно със заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. За укрепването на участъка Агенция „Пътна инфраструктура“ до настоящия момент е осигурила 120 000 лева.

Движението беше възстановено бързо и в двете платна, като от четвъртък вечерта е разрешено и преминаването на тежкотоварни превозни средства в двете платна.

В сряда премиерът Бойко Борисов лично дойде на пропадналия път вследствие повишените води на река Места, където бе обсъдена създадената организация от отговорните звена за нормалния ритъм на движение на трафика по време на ремонта.

Министър-председателят Борисов акцентира, че държавата продължава да подпомага с финансови средства пострадалите райони вследствие на обилните валежи през последните дни в страната и не спират възстановителните дейности по места.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)