Избрани Новини

При пожар загина 77-годишен мъж, пострада 34-годишен

Разследват се причините

6 пожара гасиха екипи на районните служби ПБЗН в края на миналата седмица в Кюстендилска област. 3 от тях са нанесли щети, загинал е 77-годишен мъж, пострадал е 34-годишен. Обслужени са и 5 произшествия по оказване на техническа помощ.

На 16 януари при пожар в къща в с.Паничарево, община Бобов дол, е починал 77-годишният обитател на къщата. Унищожени са 100 кв.м покривна конструкция. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Бобов дол. Спасена е останалата част от сградата. Трупът на починалия е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Бобов дол. Образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера при пожар в гараж в Бобов дол е пострадал 34-годишният собственик. Опитал да гаси сам. Той е с изгаряния по ръцете е и без опасност за живота. Огънят е унищожил 5 кв.м дървена обшивка. Спасена е сградата. Причина за възникването на пожара е късо съединение.

В края на миналата седмица при пожар в къща за гости в с.Смоличано са унищожени 15 кв.м дюшеме, коминно тяло, 15 кв.м ламперия. Противопожарният екип е спасил останалата част от къщата. Пожарът е причинен от самозапалване в комин.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов