Избрани Новини

Пешеходка пострада при ПТП в Благоевград

Лека кола се блъсна в ограда на частен дом в Сандански

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 15.01. около 14:15 часа на ул.„Хр. Смирненски“ в Благоевград товарен автомобил „Фолксваген Кади“, управляван от 37-годишен от Благоевград,                                                 движейки се на заден ход към ул.“Гьорче Петров“, блъснал 92-годишна жена, която се  намирала зад автомобила. В резултат на инцидента пешеходката паднала на пътното платно и  получила открита рана на дясната вежда. Тя е транспортирана до ЦСМП от 37-годишния водач и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 37-годишният мъж е отрицателна.

- На 16.01. около 10:30 часа на ПП1 Е-79 в гр.Сандански е станало ПТП, след като на 65-годишен водач на лек автомобил „Дачия Сандеро“ му прилошало. Мъжът загубил управление над автомобила, който е навлязъл в насрещната лента за движение и след като я пресякъл, се  блъснал в паркиран извън пътното платно лек автомобил „Фолксваген Голф“. При инцидента, с охлузвания в областта на гърдите, пострадал 65-годишният мъж. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

- На 16.01. около 14:23 часа  на ул.„Рокфелер“ в Петрич лек автомобил „Опел Вектра“ с 49-годишен водач от града навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил „Нисан Мурано“. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 49-годишният мъж е отчела 2,71 промила. По случая е образувано бързо производство.

- На 17.01. около 05:30 часа в с.Левуново, община Сандански, лек автомобил „Мерцедес“ с 19-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излязъл вляво от пътното платно и се блъснал в ограда на частен дом. Водачът на автомобила е пострадал с охлузвания в областта на главата и болки в левия крак.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов