Избрани Новини

Подготвя се юбилейно печатно издание за 100 години ФК "Беласица"

То ще разкаже всичко, свързано с историята на футбола в Петрич

Общинското ръководство и футболната общественост в Петрич се подготвят за отбелязването на вековен юбилей – 100 години футболен клуб „Беласица“.
В чест на голямото събитие Община Петрич организира издаването на юбилейно печатно издание, което да разкаже в снимки, документи и данни - всичко, свързано с гордата история на футбола в Петрич. Целта е да припомни за дните и годините на радост и възход, трудности и повратни моменти, за имената, които завинаги ще останат свързани с историята на този голям клуб.
"В тази връзка, скъпи приятели на спорта, имаме нужда от Вашето съдействие! Обръщаме се към всички, които са част от историята на клуба, пазят снимков или печатен материал (вестници, спортни издания), разказващи за представянето на „Беласица“, имат свои близки, свързани с историята на футболния клуб и могат да разкажат, наследници са на бивши футболисти и съхраняват техни спомени, да се включат в общата ни идея – да увековечим за идните поколения историята на футболен Петрич.
Очакваме да изпращате всичко, което може да бъде свързано с вековния летопис на любимия Футболен клуб „Беласица“, на email: belasicapetrich@gmail.com, приканват от Общината.
За допълнителна информация на телефон 0882 23 93 38.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)