Почетоха най-възрастната акушерка в Сандански Мария Драгулева - blagoevgrad.utre.bg

Почетоха най-възрастната акушерка в Сандански Мария Драгулева

21 януари 2021, 17:14 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

 • Снимка:
  Община Сандански

Подаръци получи и първото бебе за 2021-ва година Йоана

В деня, посветен на родилната помощ, община Сандански засвидетелства своето уважение към семейството на първото родено бебе за 2021 г. и най-възрастната акушерка в общината. 
По повод един от големите народни празници, посветен на „бабите“ – жените, които помагат да се появи нов живот, кметът на община Сандански Атанас Стоянов посети първото бебе за 2021 г. Малката Йоана, която се ражда на 1 януари 2021 г. в МБАЛ „Югозападна болница“, бе изненадана със специална грамота за първо бебе, кутия с подаръци и проходилка, с която да направи своите първи крачки. Кметът пожела на цялото семейство, за които Йоана е трето дете, да бъдат здрави и да отглеждат децата си с много любов и грижа!
С благодарност за грижата и всеотдайността, поемайки в ръцете си новия живот, кметът поздрави с кошница плодове и грамота и най-възрастната акушерка в община Сандански Мария Драгулева.


Коментари (1)

Потребител
Батко
Кмето иска да краде имотите и нивите на хората, като за последно, понеже знае, че повече нема да кметува. Алооуу инжектирания - антиКовид, краят ти наближава. Иде видов ден. Ще се разделямее
30 януари, 15:33 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета