Избрани Новини

Над 180 души нахрани Кухнята за бедни в Благоевград

Тя се издържа само от доброволни дарения

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани над 180 социално слабите наши съграждани.

"Днешното дежурство мина приятно и спокойно, слава Богу! Менюто включваше зелева салата, мусака, хляб и шоколадови вафли, приготвено от екип "Шери". Раздадоха се около 180 порции. Благодарности на всички, които се включиха и потрудиха!" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)