Избрани Новини

Ден на отворените врати онлайн ще се проведе в АУБ

Новините

24-01-2021, 10:30

Снимка:

АУБ

Автор:

blagoevgrad.utre.bg

Всичко от Автора

Ще научите повече за образователната система “liberal arts”

Една снимка струва колкото хиляда думи, а посещението – колкото милион. Изживей живота в АУБ за ден онлайн.

Ще научите повече за образователната система “liberal arts” и академичните програми, които предлагат. Може да се запишете за лекция с някой от преподавателите. Ще се срещнете с  настоящи студенти и възпитаници и ще научите от първо лице какво представлява живота в АУБ.

Екипът от отдел „Прием на студенти“ ще ви разкаже за всяка стъпка от кандидатстудентския процес и ще отговори на всичките ви въпроси, свързани с есетата, резултатите от TOEFL или как да финансирате образованието си.

Ще се запознаете с възпитаника на АУБ Стефан Иванов (’95). Много е вероятно вече да сте  чували за него, след като заедно със сина си Макс той прекоси Атлантическия океан с лодка, направена от самите тях. Приключението им премина в името на благородна кауза – стимулиране на донорството в България.

Запишете се за Деня на отворените врати на 6 февруари и се възползвайте от възможността да говорите със Стефан за Neverest Ocean Row, образованието му след АУБ (учил е в Корнел и Харвард), успешната му кариера във финансовата сфера и спомените му от АУБ.

И макар че нищо не може да се сравни с това да видите кампуса на живо, не се притеснявайте – тази година можете да се включите в Деня на отворените врати онлайн и да участвате във всички събития от всяка точка на света.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов