Избрани Новини

"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД - доверието на клиента се печели с усърдна работа, всеотдайност и коректност

Преди повече от 7 години инж. Цветомир Ценов започва да се занимава с CAD услуги и индустриален дизайн, като впоследствие полага основите на собствена фирма, в която предлага богат набор от CAD услуги.

"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД проектира самостоятелно технологични проекти в областта на машиностроене и уредостроене, с необходимата машинно-конструктивна документация. Самостоятелно разработва инвестиционния проект за строежи V и VI категория. Ролята на "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД е да помага на своите клиенти с необходимата конструкторска документация при осъществяване на идеите. Със своите услуги, компанията подпомага развитието на научните изследвания и допринася за техническите решения.

Редица са проектите у нас и в чужбина, които се открояват в портфолиото на фирмата, но един от тези, които приковават веднага вниманието е на голяма строителна компания от Канада, оперираща из различни точки по целия свят и произвеждаща панели под високо налягане пара, които се използват за стени на халета и жилищни сгради. С усърдна работа, всеотдайност, прецизност, високо качество и коректно отношение, инж. Цветомир Ценов приема предизвикателството да реализира този голям проект, успява да спечели доверието на компанията и съвместната им дейност продължава вече четвърта година.

Първоначалният проект е включвал близо 70000 детайла, включващи преса за панели, работеща с пара под налягане, панели с размери 6 х 3 х 0.12 м, конвейери за панел заготовка и панел в готов вид. В проекта е имало изчисления на възли и детайли, като файловете от заданието са били зададени в електронен формат, с различни идеи. От "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД  обаче съумяват да ги обединят в една и се справят с поставената задача чрез програмата SolidWorks .

Не липсвали обаче и трудности по време на изпълнението. Те се проявили в търсенето на специфични части за реализирането на проекта, като те трябвало да бъдат закупени в Канада.

В рамките на седем месеца всичко било завършено, а клиентът останал повече от доволен.

В началото на съвместната работа изискването на канадската компания към родната фирма, специализирала се в CAD услугите и индустриалния дизайн, било просто и ясно – да срещне коректност и реализиране на поставените проекти в кратки срокове. Тези условия се изпълняват прецизно от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД  и към днешна дата.

Родната фирма работи с програмите SolidWorks, AutoCAD, Advance Steel, KeyShot и други, които спомагат работния процес. Въпреки, че всяка година излизат нови и нови версии на програмите, от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД са гъвкави към всеки клиент при избора на версия.

„Клиентите са приоритет в това, което правим. Виждайки удоволетворението им след всеки реализиран наш проект, чувството за нашия екип е неописуемо.“, споделят от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД.

CAD услугите са съществена част от съвременните технологични процеси и важен инструмент, спомагащ за подобряването на ефективността на всяко производство. А и все повече инвеститори осъзнават необходимостта от модернизиране на своите компании и привеждането им в съответствие с последните иновации в световен мащаб. Към момента има всички предпоставки тенденцията на ускорено проникване на новите 3D технологии в дейността на индустриалните фирми у нас през следващите години да се увеличава и да им носи безалтернативни конкурентни предимства. Ето защо от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД се чувстват отговорни да подпомагат тези фирми, предлагайки им най-подходящите средства за развитие на тяхната конкурентноспособност.

***

"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД предлага:

– Реализиране на Ваша идея или образец в 3D модел и 2D документация.
– Създаване на необходимата конструкторска документация.
– Конвертиране на чертежи от хартиен носител и електронен носител в електронен вид и оформяне в чертежи.
– Създаване на 3D модели и визуализации по чертеж, скица или детайл.
– Проектиране и разработване на метални изделия/листов материал.
– Проектиране и разработване на производствени линии/системи в Машиностроенето.
– Технически чертежи.
– Рендер изображения на 3D модел.
– Запис на файловете във формат, удовлетворяващ клиента.

Повече за дейността на КАДДИЗАЙНЕР“ ЕООД може да откриете на официалния сайт на фирмата ТУК



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)