Избрани Новини

Стадо биволи предизвика верижна катастрофа на АМ "Струма"

Четири товарни автомобила претърпяха материални щети

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:
- На 23.01. около 05:35 часа в с.Долно Драглище лек автомобил „Опел Зафира“ с 57-годишен водач от с.Добърско, община Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза вляво от пътя и се блъска в частен дом. С фрактура на ръката е пострадал 64-годишен мъж, пътуващ в автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- На 24.01. около 10:40 часа на бул. „Васил Левски“ в Благоевград лек автомобил „Мерцедес“ с 54-годишен водач от с.Изгрев блъсна 65-годишна жена от Благоевград, която пресичала пътното платно и внезапно променила посоката си на движение. Пострадалата е получила фрактура на коляното. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- Днес около 04:30 часа на АМ „Струма“ преди КГПП-Кулата стадо биволи излезли на пътното платно и станали причина за настъпване на ПТП с материални щети с четири товарни автомобила. При инцидента няма пострадали хора. Загинали са четири бивола. Собственикът на животните е установен и му е съставен акт по ЗДвП. По случая е образувано досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов