Избрани Новини

В Банско бе даден стартът на новия футболен полусезон

22 футболисти са в състава на ФК”Банско”

На стадион „Свети Петър” в Банско бе открит новият полусезон за местните футболисти. В присъствието на кмета на община Банско Иван Кадев и председателя на ОбС Димитър Русков, спортистите от ФК „Банско” отбелязаха началото със скромна церемония. Общинските ръководители пожелаха на момчетата здраве и успехи и обещаха подкрепа за подготовката им за достойното представяне на клуба, носещ името на Банско.
22 футболисти са в състава на ФК”Банско”. От пролетния полусезон клубът е под ръководството на нов треньорски екип в лицето на Георги Иванов и Ели Маркеш. С новите наставници в отбора на Банско дойдоха и 8 нови футболисти от клубовете на Петрич, Гоце Делчев и Панагюрище. Осем са и местните футболисти – шест от Банско и двама от Добринище.
Задачите на треньори и футболисти са ясно формулирани и безкомпромисни – спасяване на отбора от изпадане от Югозападна III лига в по-долна дивизия и игра за класиране на предни позиции.
Подготовката си футболистите започват на собствен терен в Банско, а след седмица заминават на лагер в Сандански, където имат уговорени 5 контроли преди началото на сезона на 20 февруари.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)