Избрани Новини

Деца припомнят вкусни гозби с конкурса "Рецептите на баба"

Животът

27-01-2021, 15:00

Снимка:

Фейсбук

Автор:

blagoevgrad.utre.bg

Всичко от Автора

Крайният срок за изпращане на рисунките и литературните творби е 31 март

Конкурсът е част от календара за извънкласни дейности на Министерството на образованието и науката и се провежда с подкрепата на Националния дворец на децата в София.
За участие рисунки и/или литературни творби следва да се изпращат на адреса на Националния дворец на децата - гр.София, бул.„Александър Стамболийски” 191.
Събирането на рисунките и литературните творби започна на 18 януари 2021 г. Крайният срок за изпращане е 31 март 2021 г. На плика, с който се изпращат творбите, трябва да бъде посочено, че са за Националния конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика "Рецептите на баба". За творби, изпратени по пощата, важи пощенското клеймо на пратката.
За участие в конкурса се допускат деца на възраст до 14 години. Няма ограничения в броя на изпратените рисунки от едно дете. Рисунките са с размер 35 х 50 см. Децата са разпределени в 3 възрастови групи - до 7 години, от 8 до 10 години, и от 11 до 14 години. Няма такса за участие.
За да се подготвят и участват в конкурса, желаещите могат да се запознаят с регламента на конкурса, както и с необходимата декларация за съгласие за обработка на личните данни на участниците, която ще бъде задължителна част за участие в конкурса на фейсбук страницата „Рецептите на баба“ на следния линк: https://www.facebook.com/receptitenabababg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов