Избрани Новини

Калин Златков спечели втория гигантски слалом в Банско

Днес състезанията продължиха с гигантски слаломи при мъжете и жените

Днес състезанията в Банско продължиха с гигантски слаломи при мъжете и жените.

Калин Златков (Юлен) спечели втория гигантски слалом за ФИС, който се проведе днес в Банско. Националът даде време от 1:49,55 мин. Втори, с 1:50,42 е Константин Стоилов (Витоша ски), а трети с 1:52,29 мин. е Йоан Тодоров (Юлен).

При жените победата е за Юлия Златкова (Юлен) с 2:03,47 мин. Втора, на 0,75 сек. е Диана Рентеа (Рум), а трета на 4,37 сек. е Сила Кара (Турция). Победителка от гигантския слалом в понеделник Ева Вукадинова падна на финала на първия манш и не стартира във втория.

Водещият ни състезател в алпийските ски Алберт Попов (Мотен) постигна вчера в Банско първата си победа за сезона в гигантския слалом. Стартовете при мъжете и жените са от календара на ФИС и се организират от „Юлен“ и БФСки. За успеха си Аби даде общо време от двама манша от 1:53,03 мин. Калин Златков (Юлен) бе втори на 1,18 сек., а Йоан Тодоров (Юлен) бе трети на 2,38 сек.

При жените победата бе за Ева Вукадинова (Боровец)– 2:01,17 мин. Втора на 4,97 сек. бе Диана Рентеа (Рум), а трета на 4,99 сек. бе Юлия Златкова (Юлен). 

Състезанията бяха отлично организирани от „Юлен“ и БФски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов