В Сандански стартира Сандански къп 2021 - blagoevgrad.utre.bg

В Сандански стартира Сандански къп 2021

17 февруари 2021, 09:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Сандански

    Ще се проведе между 17 - 21 февруари

Международният турнир по футбол за деца и юноши се провежда за осма поредна година

Община Сандански отново е домакин на първия зимен футболен турнир в България – Сандански къп 2021. Международният турнир по футбол за деца и юноши се провежда за осма поредна година, като всяка година интересът към него се повишава. Организатори са ФК „София спорт“, с подкрепата на община Сандански и Българския футболен съюз. Ще се проведе между 17 - 21 февруари.
Град Сандански е Европейски град на спорта 2021 и турнирът гарантира на жителите и гостите незабравими спортни изживявания. Сандански къп 2021 обхваща изключително широк възрастов спектър – от родени 2002 г. до родени 2014 г.
За да се спази традицията, турнирът ще се проведе през предпоследната седмица на февруари, но не е изключено поради големия интерес на отбори от други държави турнирът да има и второ издание.
Цялата програма на „SANDANSKI CUP 2021“ може да проследите в линка >>> https://bit.ly/2MATt0z


Коментари (2)

Потребител
До: Стоянов
Кражбите от котето, трябва да бъдат възстановени от мравчо! Народа не търпи, вече!
30 януари, 21:41 ч.
Потребител
Потърпевши
Хубав Турнир за деца ще се проведе! Мислете за децата! Но г-н кмета - Стоянов да помисли за беззаконието, което продължава да се вихри в Общинска администрация! Да помисли за смяна на модела на управление, защото всичкото това, води до престъпност! Води до саморазправа [ още... ]
30 януари, 11:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета