Избрани Новини

Николай Бодуров е лишен от състезателни права за 7 срещи

Те са заради червения картон и инцидентите след него по време на двубоя срещу Хебър (Пазарджик)

Николай Бодуров от ФК Пирин бе лишен от състезателни права за 7 срещи заради червения картон и инцидентите след него по време на двубоя срещу Хебър (Пазарджик) от първия кръг на пролетния дял от шампионата на Втора лига. Това стана ясно след заседание на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Ето информацията, публикувана на сайта на БФС след заседанието на ДК относно наказанието на Николай Бодуров:

За получен червен картон – удар в главата на противников състезател в игрова обстановка, на основание чл. 22, ал.2, б. Е, колонка 2 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК “Пирин” Благоевград със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 200 лева.

ПО ДОКЛАД

По доклад за наплюване на състезател, на основание чл.22, ал.2, б. И, предложение 4 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК “Пирин” Благоевград със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 100 лева.

По доклад за ритане на противников състезател, на основание чл.22, ал.2, б. Г, предложение 4 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК “Пирин” Благоевград със спиране на състезателни права за 3 срещи и глоба в размер на 200 лева.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)