Потребители на социални услуги в Благоевград предлагат ръчно изработени мартеници - blagoevgrad.utre.bg

Потребители на социални услуги в Благоевград предлагат ръчно изработени мартеници

24 февруари 2021, 14:29 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Благоевград

До 1.03. базарът е с работно време от 9:30 до 18:00 часа

Ежегодният базар тази година е ситуиран в павилион във фоайето на Община Благоевград и пред зала „22-ри септември“ на площад „Георги Измирлиев“. От днес до 1.03. базарът ще е с работно време от 9:30 до 18:00 часа.
Базарът се организира от Община Благоевград, а в инициативата участват Дневен център за деца с увреждания „Зорница“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Зорница“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Светлина“, Защитено жилище за лица с психични разстройства „Искра“, Дом за стари хора „Света Петка“, Защитено жилище за лица с умствена изостаналост „ Струма“, Център за социална интеграция и рехабилитация, Защитено жилище за лица с умствена изостаналост „ Слънчев дом“ и Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания.
Потребителите на социални услуги организират мартенския базар ежегодно. Подготовката за него стартира месеци по-рано в самите социални заведения. Целта е да бъде осигурен пълноценен и достоен живот на потребителите на социални услуги, а средствата от продажбата на мартениците ще бъдат за тях.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета