Избрани Новини

ГЕРБ - Благоевград подариха над 5 000 хиляди мартенички на хората в селата

Зарадваха ги в селата Бело поле, Рилци, Покровник, Селище, Зелен дол и Българчево

В слънчевите предпролетни дни, представители на общинската организация на ПП ГЕРБ – Благоевград, начело с инж.Росица Димитрова, ръководител на общинската структура, подариха над 5 000 хиляди мартенички – за здраве и късмет на жителите от селата на община Благоевград - Бело поле, Рилци, Покровник, Селище, Зелен дол и Българчево. В инициативата активно участие взеха общинските съветници Давид Петров и Красимир Роячки, клубните ръководители Емил Тодоровски, Благой Панайотов, Георги Чорбаджийски и представители на съсловната организация на младежите към партията.
Във втория ден от инициативата специално бе и присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков. Кметовете и кметските наместници на селата също подкрепиха инициативата.
„Избрахме уникалната българска традиция за Баба Марта - да подарим мартенички и си пожелахме бяло-червеното конче да ни помирява, да ни пази от зло, да ни дава кураж, да бъдем по-добри и по-смирени.“ – сподели инж.Димитрова и благодари на цялата общинска структура и всички, които споделиха тези топли и вълнуващи срещи с хората. За два дни на територията на община Благоевград бяха раздадени над 15 000 мартеници, осигурени от Областната структура на ПП ГЕРБ - Благоевград.
Заедно с мартеничките, общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград продължи благотворителната си акция, подета още от Коледа, за подпомагане на хората в неравностойно положение и дари още 100 пакети с хранителни продукти от първа необходимост.
Общинската организация на ПП ГЕРБ – община Благоевград честити на всички българи Първи март – Баба Марта и им пожелава здраве и много късмет!


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов