Андрей Новаков регистрира листата на ПП ГЕРБ в РИК - Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Андрей Новаков регистрира листата на ПП ГЕРБ в РИК - Благоевград

01 март 2021, 15:05 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Листата на ГЕРБ е по-добра заради хората в нея, посочи евродепутатът

Изпитвам уважение към абсолютно всички, които са се регистрирали към момента, за да участват на изборите. Пожелавам им успех. Виждам, че и сред техните листи има добри и кадърни листи, просто нашата листа е по-добра.
Това каза областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, след като регистрира листата на партията в Районна избирателна комисия – Благоевград.
Новаков посочи, че листата на ГЕРБ е по-добра заради хората в нея, както и заради водача ѝ - министърът на транспорта Росен Желязков.
„Благоевградска област е на второ място в България, след София, по брой фирми за международни превози. Област, в която преминава международен транспортен коридор, в която има три граници, в която очакваме отваряне на ново ГКПП, област, в която свързаността е един от най-важните ни приоритети. Другото, предимство, което виждам аз е отборът, който сме събрали”, каза още той.
В листата на ПП ГЕРБ – Благоевград, която е от 22-ма кандидати, освен министър Желязков  място намират още редица познати имена от Благоевград и региона, сред които началникът на РУО – Благоевград Ивайло Златанов.
„Това е човек, който е дълбоко свързан с образователната система в областта. Веднага след нето е един от най-успешните ни депутати от Петрич Георги Динчев. Веднага след това е д-р Тончев, който е посветил живота си на това да спасява чуждите животи. По време на пандемията, заедно с парламентарната си дейност, той продължи да лекува хора в Разлог. Сашо Мацурев е човек, който не се нуждае от представяне.
Вероятно не само от Благоевград, но и от цяла България, е един от най-разпознаваемите депутати. Един от тези, които свършиха най-много работа. Той е човекът, който внесе най-много законодателни предложения в Народното събрание. Той е човек, който заслужено намери място в нашата листа. Веднага след него е Сандански със Стоян Стоев. Следващ е нашият  коалиционен партньор СДС с Борислав Миланов. На 8-то място е директора на НОИ Илиян Георгиев, след него от Гоце Делчев е Никола Джингаров. След него е Гърмен с Денис Шенгов. На 11-то място е един от най-добрите ИТ експерти в Благоевград Николай Михайлов”, добави Новаков.
Той посочи, че и в гражданската квота на ПП ГЕРБ – Благоевград има много познати имена.
„И Димитър Урдев, и Тео Тошев, и Димитър Чолев от Петрич. Имаме още хора в листата от гражданската квота – арх.Николая Митрева от Петрич”, допълни Новаков.
Стефан Апостолов от Симитли ще бъде на последното 22-ро място в листа, обяви областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград.
„Това, което прави впечатление при него е, че разчита на своята популярност, на работата, която е свършил. От 22-ро място символично е човекът, който ще бута листата напред. Това, за което се борим, е отличен. Свършили сме немалко работа, знаем как да свършим още, така че нашата цел е да имаме 6 депутата на изборите, В момента имаме 5. Един от хората, които ще помогнат за това, е Даниела Савеклиева. Сигурен съм, че с опита, който е натрупала тя, с всичко, което я очаква оттук насетне, ще направи нашия щаб по-силен. В листата е и един от нашите ИТ експерти, на който разчитаме много - Сашо Петков. Оттук насетне ни чака много работа. Изпитвам уважение към всички, просто нашата листа е по-добра”, подчерта той.


Коментари (1)

Потребител
Десислава Ловчелиева
Дали някой щесе сети за инвалидите покрай изборите защото никои не се интересува от тях прави са за какво им са те не отговарят на нито едно изискване и кафето да отидат не отговарят на никакви изисквания
24 март, 12:00 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета