Избрани Новини

84 са новите случаи на Ковид-19 в област Кюстендил

Най-много са в община Дупница – 35

Нови 84 положителни случаи с Ковид-19 има през изминалото денонощие в област Кюстендил. По общини случаите са: Дупница – 35, Кюстендил – 31, в Бобов дол и Сапарева баня по 7, Бобошево – 2, по една положителна проба има от Рила и Невестино, съобщават от Областния кризисен щаб.
Към този час в Ковид отделението на болницата в Кюстендил са хоспитализирани 65 души. Четирима пациенти са интубирани и в реанимация, други седем са в тежко състояние. По-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.
Към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003“ - Дупница са настанени за лечение 4 лица. Един от пациентите е на интензивно лечение, другите трима са на кислородна терапия и в средно тежко състояние. В рамките на деня се очакват резултати от PCR тестовете на 23 лица, които са с положителни антигенни тестове.
Хоспитализираните пациенти към този час в Ковид отделението на Общинската болница в  Дупница са 13. Един от тях е интубиран, двама други са в тежко състояние, а шест лица са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)