Избрани Новини

Комедията "Петък 13-ти“ на Жан-Пиер Мартинез гостува в Благоевград

Ще се играе на 16 март от 19:00 ч. в зала ,,Яворов“

На 16 март от 19:00 ч. в зала ,,Яворов“, Благоевград, ще бъде представена комедията ,,Петък 13-ти“ с участието на Христо Гърбов, Мария Сапунджиева и Мариана Миланова. Режисьор на постановката е Георги Кадурин, сценографията е дело на Петьо Начев.
Билети за спектакъла може да се закупят в Културно-информационен център до зала ,,22-ри септември“.
Тринайстият петък носи радост за някои – британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеона, Галилей открива спътник на Юпитер, а Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. Други пък, строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-та стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13. Страхът от този ден сковава милиони хора. Какво ли ще донесе той на Джон и Кристи, които с нетърпение очакват двама свои семейни приятели? Ами ако единият от тях е излетял от 13-та писта на летището? Какви емоции ги чакат, когато разберат, че освен числото 13, има други цифри, които коренно ще променят живота им точно в този ден! А как ли ще завърши той, ако това е само началото?
И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!
Или, както казва великият Чаплин: "Ден без смях е пропилян ден!"


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)