Избрани Новини

66 са новите положителни случаи на Ковид-19 в Кюстендилска област

През изминалите 24 часа има починали трима души

Общо 66 са новите положителни случаи с Ковид-19 в Кюстендилска област през изминалите 24 часа. Новозаразени с инфекцията лица има в общините: Кюстендил – 29, в Дупница са 18, Кочериново - 5, Сапарева баня - 4, в Рила, Бобошево и Невестино по 3, а в Бобов дол - 1, съобщават от Областния кризисен щаб.
В Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003“, Дупница, са настанени за лечение 20 лица. Десет от тях са в по-тежко състояние, а останалите са в средно тежко. Всички са на кислородна терапия.

Към днешна дата 14 са хоспитализираните пациенти в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница. От тях десет са на кислородна терапия.
Към днешна дата в Ковид отделението на болницата в Кюстендил са хоспитализирани 58 души. От тях четирима са интубирани. По-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.
През изминалите 24 часа има починали трима души - жена на 73 г. от Дупница, мъж на 83 г. от Кюстендил и жена на 62 г. от община Кюстендил. Лицата са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)