Избрани Новини

Кметът Чимев и Христо Терзийски стартираха втория етап от благоустрояване на квартал в Дупница

Проектът е на стойност над 1,2 млн.лв.

Министър Христо Терзийски присъства на старта на втория етап от ремонтните дейности в ж.к. „Бистрица” в Дупница. Проектът на стойност над 1,2 млн.лв. е продължение на първия, в който бяха подменени канализация, водопровод, изградени улици, тротоари и обособени паркинги.
Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски отслужи водосвет за здраве, благополучие и безаварийна работа. 
"Ето, че дойде времето да започнем и втория етап от дейностите в най-големия квартал на града. Изпълнителите имат една година срок за реализация, но имам уверението им, че ще се постараят и по-бързо да приключат. Предстои изграждането на няколко детски площадки, пешеходни алеи, озеленяване, кътове за отдих и спорт, с което естетическият изглед на квартала ще бъде съвсем различен, а и от полза за жителите. Използвам възможността да отправя апел към живущите тук да проявят търпение и разбиране, защото е от полза за всички ни, а на изпълнителите спорна и безаварийна работа", каза инж.Чимев, преди да гръмне бутилката с шампанско.
Христо Терзийски поздрави кмета Методи Чимев и неговия екип за работата по проекта, както и за цялостния облик на града. „Желая бързо и успешно изпълнение на ремонтните дейности в най-големия квартал на града, за да стане той още по-хубав и приветлив за всички, живеещи тук”, пожела министър Терзийски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов