Избрани Новини

С първа копка започна ремонтът на пътя Полето - Брежани

Поставиха началото на строително-ремонтните дейности по проект за рехабилитация и реконструкция

Днес ексдепутатът Стефан Апостолов заедно с кмета на Община Симитли Апостол Апостолов и с кметовете на селата Полето, Брежани и Черниче - Иван Манчев, Благой Стефанов и Георги Стефанов, участваха в ритуал "Първа копка", с който поставиха началото на строително- ремонтните дейности по проект за рехабилитация и реконструкция на Републикански път IIІ-1007 ( Полето-Брежани).
Освен ремонт на асфалтовата настилка, проектът включва още изграждането на три ограничителя на скоростта или така наречените "легнали полицаи", ще бъдат изградени изцяло нови тротоари, ще се извърши и облагородяване на района!
"За мен този проект е особено важен, защото след разговори с ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" успях да ги убедя, че този пътен участък трябва да бъде ремонтиран, защото само така ще гарантираме безопасност и на шофьорите, и на хората, които живеят в района!
За много хора това е просто един ремонт на път, но за мен, а и за хората от селата, през които пътният участък преминава, това е поредният ангажимент, поредното обещание, което съм дал и изпълнил", заяви Стефан Апостолов.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов