Избрани Новини

11-годишен велосипедист е с опасност за живота след инцидент в Петрич

Водачка се удари в дърво в Благоевград, водач - в стълб в Петрич

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 20.03. около 15:10 часа  на път извън републиканската пътна мрежа в землището на Петрич, 11-годишен велосипедист от града, движейки се по кален участък и разминавайки се с товарен автомобил „Мерцедес“ с 32-годишен водач от Петрич се подхлъзва и пада пред предната гума на автомобила. Момчето е пострадало с вътрешни наранявания на белите дробове и е настанено за лечение в МБАЛ-Югозападна с опасност за живота.

На 20.03. около 15:40 часа на бул.„П.Яворов“ в Благоевград лек автомобил „Опел Корса“ с 19-годишна водачка от гр. Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост излиза в дясно от пътя и се удря в крайпътна дърво. С контузия на лявата китка и длан е пострадала водачката на автомобила, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол е отрицателна.

На 21.03. около 22:10 часа в Петрич лек автомобил „Мерцедес“ с 29-годишен водач от с.Скрът, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост по ул.“Рокфелер“, на десен завой се удря в железен стълб на светофарна уредба. С порезна рана на главата е пострадал 29-годишен пътник в автомобила, който е оставен за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 21.03. около 08:35 часа на ул.“Свобода“ в Сандански е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд“ с 57-годишен водач от с.Ново Делчево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е отнел предимството и е блъснал 76-годишен пешеходец, който е пресичал пътното платно на пешеходна пътека. С хематом на главата и фрактура на седем ребра е пострадал  пешеходецът. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)