Избрани Новини

Продължава ремонтът на пътя Дъбница - Вълкосел – Сатовча

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г.

Евродепутатът Андрей Новаков и екс депутатът Даниела Савеклиева направиха оглед на строително-ремонтните дейности на пътя с.Дъбница - с.Вълкосел – с.Сатовча.

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г. и както казват местните - мечта е на няколко поколения пътят да бъде ремонтиран и да пътуват нормално.

„Рехабилитацията вече е факт благодарение на отпуснатите от правителството на Бойко Борисов близо 35 млн.лв. Пътят ще помогне за по-бързото и безопасно пътуване на над 30 хиляди жители от три общини – Гърмен, Сатовча и Хаджидимово”, каза Андрей Новаков. Той подчерта, че довършването на важни за общините инфраструктурни проекти като този са приоритет на правителството.

През изминалия мандат инвестициите в пътна инфраструктура бяха една от най-успешните политики на правителството. Това остава приоритет и за следващия управленски мандат, затова в програмата е поет ангажимент за изграждането на 4 000 км пътна инфраструктура от втори и трети клас и близо 500 км магистрали и скоростни пътища.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)