Избрани Новини

Два паркинг автомата вече работят в Сандански

Община Сандански е първата в Югозапада, която ги въвежда

Иновативни, съвременни, бързи и удобни начини за плащане на паркиране в Синята зона  въвеждат в Сандански от днес.
Община Сандански е първата в Югозапада, която вече монтира два паркомата за Синя зон“ в града. Паркоматите се намират на ул.„Васил Кънчев“ и кръстовището на ул.„Места“ с ул „Борис Сарафов“. Машините имат редица предимства, сред които възможност за бързо и навременно плащане и удобен за потребителя интерфейс за множество функции за отчитане и работа.
Паркинг автоматът позволява на паркиращия да избере от предварително програмирания автомат времетраенето на престоя си, да заплати престоя си и да получи разпечатан билет. Системата е изцяло дигитализирана и не се налага поставянето на талона зад предното стъкло на таблото на автомобила.
След първия час потребителят можа да си заплати паркирането поминутно.
Паркинг автоматът има възможност да приема следните видове плащания:
• С монети;
• Опция с предплатени карти, която ще бъде активирана на по-късен етап.
От началото на месец април Синя зона в Сандански може да се заплаща и в търговската мрежа. Обектите, в които може да се заплати почасово паркиране, ще бъдат обозначени със специални стикери, така че хората да бъдат иформирани кои са. Всички обекти ще бъдат снабдени със специални устройства, с които да извършват тази дейност.
Въвеждането на новите начини за заплащане на „Синя зона“ в Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов