Избрани Новини

Лека кола блъсна 4-годишно дете в Слащен

Детето е без опасност за живота

През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:

- Вчера около 15:05 часа на ПП1 Е-79 в района на гр.Сандански товарен автомобил „Рено“ с 51-годишен водач от Долна Оряховица, навлизайки в кръгово кръстовище в посока гр.Сандански, блъска лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишен водач от Благоевград. При инцидента са нанесени материални щети. Пробите за употреба на алкохол от водачите са отрицателни.

- Вчера около 13:30 часа в с.Слащен е станало ПТП, при което лек автомобил „Пежо“ с 34-годишен водач от с.Туховища, община Сатовча, блъска 4-годишно момче от с.Слащен, пресичащо пътното платно. Детето е пострадало с фрактура на крака. Настанено е за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

- Вчера около 21:00 часа на ПП1 Е-79 между КПП Бело поле и Благоевград мотоциклет „Хонда“ с 20-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост,  паднал на пътното платно и се ударил в мантинела. С разкъсна рана на десен крак и без опасност за живота е пострадал 22-годишен младеж от Кочериново, който се е возил на мотоциклета, а с охлузна рана в областта на коляното водачът на мотоциклета, чиято проба за употреба на алкохол е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов