Избрани Новини

В село Джерман откриха обновената сграда на кметството

Откриха и новоремонтираните съблекални на стадиона

С водосвет за здраве, благополучие и успех, отслужен от отец Кирил, в село Джерман официално бе открита изцяло обновената отвътре сграда на кметството, както и новите съблекални и осветителни тела на стадиона на ФК „Ботев 2009“. На тържественото откриване присъстваха министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, кметът на община Дупница инж.Методи Чимев, заместникът му Крум Милев и кметът на Джерман Ангел Цветков.
„Помните какво бе това място /площадът/, какво бе кметството, какъв бе стадионът. Ще съобщя и една добра новина в аванс: има вече одобрено финансиране за подмяна на водопровод на селото“, заяви кметът на Дупница инж.Чимев. Той посочи, че тези неща се случват благодарение на помощта на централната власт и премиера Борисов.
Кметът на село Джерман Ангел Цветков обясни, че на съблекалните на стадиона е направен основен ремонт, а миналата година, със съдействието на инж.Чимев са отпуснат средства в размер на 30 000 лв. и е направен цялостен външен и вътрешен ремонт, включително и на покрива. „Това е единственият селски стадион с монтирано осветление, пак благодарение на Общината“, посочи Цветков.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)